Kumpulan Fancam – ‘2011 The Last’ Concert, Kyung Hee University, Peace Center, Seoul.

Standard

Ada banyak fancam sebenarnya untuk ‘2011 The Last’ 8 & 9 Oktober kemarin, tapi banyaknya fokus sama Kim Jin Ho, ini saya coba pilihin yang fokusnya adil (jiah adil hihi..)

credit : xvans

SG Wannabe – Partner For Life (Opening)

credit :  You Tube

SG Wannabe – Timeless

credit :  You Tube

SG Wannabe – It Was Good That We Love

“Sedih liat fancam ini”

SG Wannabe – Arirang (Tribute to Chae Dong Ha)

Seok Hoon Nangis.

credit :  You Tube

Jin Ho juga ikutan nangis.

credit :  You Tube

Lee Seok Hoon Solo – At Around Thirty

credit :  You Tube

Kim Jin Ho Solo – 그날들 (Kim Kwang Seok)

credit :  You Tube

Segitu dulu ya kita share fancam-nya nanti kalo ada yang ok lagi, kita share lagi disini.

Advertisements

2 responses »

    • Iya sama.. waktu liat ini sebelum ngepost di Blog, tisu sampe basah semua.. sedih. Wajar sih mereka nangis soalnya pas Arirang itu memang lagu tribute buat Chae Dong Ha yang udah ngga ada.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s